grafische vormgeving Villa Vormgeving

Wat heeft de Villa in huis?

Villa Vormgeving is een grafisch design bureau gevestigd in Berkhout, Noord-Holland. In onze eigen tuinvilla zetten we wensen van opdrachtgevers om naar een mooi en doelgericht resultaat.

De villa is:

Nieuwsgierig

Wij steken graag onze neus in interessante projecten. Wat zijn je ideeën en hoe kunnen wij je helpen ze naar een hoger plan te tillen? Wij zijn nieuwsgierig naar jouw onderneming en laten ons graag inspireren.

De villa is:

Luisterend

Luisteren en prikkelen gaat bij ons samen.

Wij draaien niet om de hete brei heen. Communicatie is voor ons heel belangrijk. Is het duidelijk wat ik wil overbrengen? Snap ik wat de ander zegt? Pas wanneer je goed naar de klant luistert kun je een vertaling maken naar mooi werk.

De villa is:

Smaakvol

Over smaak valt niet te twisten. Met meer dan tien jaar ervaring in het grafisch ontwerpen, maken we voor elke klant een ontwerp dat qua smaak aansluit bij hun wensen. Of het nu gaat om een logo, een visitekaartje, een website of een volledige campagne, wij helpen je bij het creëren van een ontwerp dat precies past bij je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een ontwerp met smaak!

De villa is:

Scherp

Villa Vormgeving heeft zijn roots in Westfriesland. Wij werken vanuit de kenmerkende Westfriese nuchterheid waardoor we alles scherp zien. Alles wat wij maken is duidelijk en helder. Met onze ervaring en creativiteit zullen we je ontwerp doelen scherp in de focus zetten.

Villa Vormgeving is opgericht in mei 2011 door Marc Mol, die daarvoor brede ervaring en vakkennis heeft opgedaan bij verschillende bedrijven. Zijn passie is het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, en hij zet deze met veel enthousiasme om naar functionele media-uitingen. Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign zijn voor hem als een tweede natuur.

Marc heeft zijn opleiding tot grafisch vormgever gevolgd aan het Grafisch Lyceum in Amsterdam. Na zijn opleiding heeft hij gewerkt voor verschillende bedrijven, waaronder Studio Brouwer (Sonja Bakker), Hermans Entertainment group (Disky, Discoland), Frenchtop Cosmetics Europe (Henna Plus) en Uitgeverij Keesing in Amsterdam (Denksport). Dankzij zijn werkervaring in zeer diverse branches is hij uitgegroeid tot een grafische ‘alleskunner’ en beheerst hij alle fijne kneepjes van het vak.

Daarnaast is Marc in zijn vrije tijd een enthousiaste kunstschilder. Bekijk hier een selectie van zijn werken.

Sinds 2013 werkt Ellen Koning als webontwikkelaar bij Villa Vormgeving. Als autodidact en doorzetter heeft zij de kennis in huis om maatwerk ontwerpen te realiseren en professionele websites te bouwen. Ellen heeft al meerdere websites gebouwd met behulp van HTML en CSS.
Sinds ze bij Villa Vormgeving begon, richt ze zich als webdesigner specifiek op het populaire en gebruiksvriendelijke content management systeem, WordPress. Met haar ervaring en expertise kan Ellen jouw website professioneel ontwerpen en ontwikkelen, volledig op maat gemaakt naar jouw wensen en behoeften.
{

Alles wat wij maken is maatwerk. Persoonlijk contact en heldere communicatie met de opdrachtgever vinden wij belangrijk om tot het juiste eindresultaat te komen. We voelen ons betrokken en willen graag de wereld mooier maken.

Wil je weten wat wij voor jou of  jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 06-135 085 41 of stuur ons een email.