grafische vormgeving Villa Vormgeving

Websites

Maatwerk

Je onderneming is uniek en je wilt daarom geen standaard website maar een ‘eigen’ website die voldoet aan je specifieke wensen. Daarom maken wij maatwerk websites. Samen met jou bepalen wij de structuur en het grafisch ontwerp. Pas als je tevreden bent vertalen wij dit webdesign naar een professioneel werkende website.

Alle websites bouwt Villa Vormgeving in WordPress. Met dit stabiele en gebruiksvriendelijke CMS-systeem kun je zelf eenvoudig je website up-to-date houden en alle inhoud aanpassen.
Je kunt het onderhoud natuurlijk ook aan ons overlaten, wij plaatsten je tekst en/of beeld dan vakkundig en snel op de website.

WordPress workshops

Een eigen website in één dag

Je wilt je eigen website maken met WordPress, maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Of past een maatwerk website niet binnen je budget? Dan is een eigen WordPress website met een flexibel template een goed alternatief voor jou of je onderneming.

In deze workshop gaan we samen aan de slag met WordPress en aan het einde van de dag heb je jeeigen website in één dag gerealiseerd en online staan!

We laten je stap voor stap zien hoe WordPress werkt en hoe je de basis helemaal naar je eigen wensen kunt inrichten. We maken gebruik van een zeer flexibel WordPress theme waar je zelf kleuren, lettertypen en beeldgebruik kunt bepalen en waar je je eigen logo kunt invoegen. We maken je ook wegwijs in het installeren van plugins en het invoegen van widgets en media.

Ondersteuning op maat

Je hebt al een eigen WordPress website of hebt enige basiskennis in dit CMS systeem en je bent klaar om zelfstandig verder aan de slag te gaan. Maar je loopt regelmatig vast in de veelzijdigheid van WordPress of kost het je te veel tijd (en frustratie) om alles zelf uit te zoeken. Je bent ook niet altijd op de hoogte van alle functionaliteiten die je kunt gebruiken nadat je een nieuw theme hebt geïnstalleerd.

Dit is een veelvoorkomend probleem waarmee Villa Vormgeving je graag helpt door middel van de workshopOndersteuning op maat‘. In deze workshop krijg je éénopéén advies en training voor je specifiekestruikelblokken‘. Vooraf bespreken we waar je ondersteuning bij nodig hebt, waarna we samen aan de slag gaan om je te helpen bij het creëren van een succesvol WordPressproject.

 

Hulp bij je WordPress website

Heb je al een eigen WordPress website of basiskennis van het CMS-systeem en wil je zelfstandig aan de slag? Toch loop je regelmatig vast in de veelzijdigheid van WordPress? Bijvoorbeeld doordat plug-ins niet naar behoren werken, het toevoegen van menu-items niet goed lukt, foto’s een ander formaat hebben dan gewenst en het dashboard niet doet wat je vraagt? Zelfs als je bekend bent met WordPress en een nieuw thema hebt geïnstalleerd, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij de nieuwe en onbekende functionaliteiten van dat thema.

Bij Villa Vormgeving bieden we ondersteuning op maat. Als je contact met ons opneemt, leg je uit waar je tegenaan loopt en wat je zou willen aanpassen, maar wat je niet (meer) lukt. Het is belangrijk dat je de inloggegevens als beheerder van je website bij de hand hebt.

De hulp die je van Villa Vormgeving kunt verwachten is zeer uiteenlopend en omvat onder andere hulp bij het installeren van een WordPress-thema, het maken van pagina’s en/of berichten in WordPress, het toevoegen van een menu en menu-items, het installeren van WordPress-plug-ins, het plaatsen van media zoals foto’s en films, het plaatsen van widgets, het technisch onderhoud van je website en het beantwoorden van alle overige WordPress-vragen.

Onderhoud aan je website

Zodra jouw website gereed is, zal je snel merken dat deze regelmatig onderhoud nodig heeft. Een website kan worden vergeleken met een auto. Wanneer een auto nieuw is, rijdt deze goed, maar na verloop van tijd heeft deze onderhoud nodig om in topconditie te blijven. Bij websites wordt het onderhoud onderverdeeld in twee categorieën: inhoudelijk onderhoud en technisch onderhoud.

Technisch onderhoud

Het technisch onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat de website goed blijft functioneren. Veel taken kunnen automatisch worden uitgevoerd en je kunt deze ook zelf doen. Bij Villa Vormgeving nemen we het technisch onderhoud graag van je over. Dit omvat het updaten van de WordPress-core, het back-uppen van de website en het updaten van thema’s en plug-ins. Het belangrijkste is echter dat we eventuele problemen die zich voordoen na updates voor je oplossen.

Inhoudelijk onderhoud

Naast technisch onderhoud kan je er ook voor kiezen om het inhoudelijk onderhoud uit te besteden aan Villa Vormgeving. Wij nemen dan de verantwoordelijkheid voor alle wijzigingen en updates aan jouw website, variërend van het aanpassen van contactgegevens tot het plaatsen van nieuwe blogartikelen of video’s die je hebt aangeleverd.

Hulp bij WordPress-problemen nodig?

Wil je weten wat wij voor je website kunnen betekenen?

Stel hieronder je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je verder te helpen. Wij staan klaar om je te helpen bij het oplossen van alle WordPress-gerelateerde problemen.

Bericht via het contactformulier

8 + 5 =

Adres 

Oosteinde 45, 1647 AC Berkhout